Άνοιξε ξανά η ταβέρνα στο Μάτι, όπου είχαν “χαθεί” 26 άνθρωποι στη φονική πυρκαγιά!

0
207

Ξημερώματα 24ης Ιουλίου 2018! Ημέρα τραγωδίας! Το ξημέρωμα βρίσκει το Μάτι καμένο να μετράει τα συντρίμμια του και δυστυχώς τις… ανθρώπινες σωρούς!

Ανάμεσα στα αποκαϊδια η ταβέρνα της Αργυράς Ακτής! Λίγα μέτρα πιο δίπλα το οικόπεδο της φρίκης!Εκεί που 26 άνθρωποι βρέθηκαν απανθρακωμένοι και αγκαλιασμένοι στο τελευταίο… αντίο!Ένα χρόνο μετά η και η Ελλάδα μετράει 102 θύματα της μεγαλύτερης καταστροφής στην χώρα τα τελευταία χρόνια!

12 μήνες μετά το Athensmagazine.gr βρέθηκε στο Μάτι και μια… ευχάριστη είδηση μας έφτιαξε (όσο γίνεται) την διάθεση! Η ταβέρνα “Αργυρά Ακτή” κατασκευάστηκε ξανά και φιλοξενεί πελάτες! Όλα γύρω ωστόσο θυμίζουν εμπόλεμη κατάσταση! Καλοκαίρι και στο δρόμο δεν θα πετύχουν πάνω από 2-3 περαστικούς! Στην θάλασσα; Ψυχή! Στην ταβέρνα; Μόλις μια παρέα! Πως να πας άλλωστε εκεί που πνίγηκαν και κάηκαν ζωντανοί δεκάδες συνανθρώποι μας!

Η “Αργυρά Ακτή” άνοιξε ξανά τις πύλες της και το Athensmagazine.gr σας έχει τις αποκλειστικές φωτογραφίες! Έξω από το μαγαζί δεσπόζει μια τεράστια πινακίδα με την επιγραφή “Καλώς ήρθατε στο Μάτι μας” με τα δαχτυλικά αποτυπώματα που απευθύνονται στους ανθρώπους που έχασαν την ζωή τους!

 Άνοιξε ξανά η ταβέρνα στην
 Άνοιξε ξανά η ταβέρνα στην
 Άνοιξε ξανά η ταβέρνα στην

athensmagazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here