Ανείπωτη τραγωδία! Αγοράκι δυο ετών βρέθηκε δυο ημέρες μετά, δίπλα στους νεκρούς γονείς του!

Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε με αγοράκι δυο ετών να βλέπει την σφαγή των γονιών του! Ενώ, βρέθηκε δυο ημέρες μετά δίπλα στα πτώματα τους.

Το παιδάκι γλίτωσε το θάνατο, και αυτό που έζησε θα του μείνει για πάντα χαραγμένο στο μυαλό.

Ένας πατέρας στην Ουκρανία, έσφαξε τη γυναίκα του με τσεκούρι και ακολούθως θέλησε να βάλει τέλος στη ζωή του, αλλά και στη ζωή του μόλις δύο ετών γιου του.

Αγοράκι δυο ετών βρέθηκε δυο ημέρες μετά δίπλα στους νεκρούς γονείς του!

Ο 33χρονος μηχανικός αυτοκινήτων Andriy Demyanchuk επιτέθηκε στην οικογένειά του, μέσα στο διαμέρισμα που νοίκιαζαν. Ο σύζυγος είχε πιστέψει ότι η 26χρονη Olena Demyanchuk διατηρεί με άλλον άντρα εξωσυζυγική σχέση. Έτσι, άρπαξε ένα τσεκούρι και κυριολεκτικά κατακρεούργησε την γυναίκα, μπροστά στα μάτια του γιου του.

Αγοράκι δυο ετών βρέθηκε δυο ημέρες μετά δίπλα στους νεκρούς γονείς του!

Ο μηχανικός αυτοκινήτων έφτιαξε δύο θηλιές. Μία για τον ίδιο και μία για τον μόλις δύο ετών γιο του. Πέρασε τις θηλιές στο λαιμό του παιδιού και στον δικό του και ανέβηκε σε μία καρέκλα, με τον γιο του αγκαλιά. Η θηλιά που είχε το παιδί στον λαιμό του ωστόσο, ήταν πολύ μεγαλύτερη, με αποτέλεσμα να γλιστρήσει και να πέσει στο πάτωμα.

Αγοράκι δυο ετών βρέθηκε δυο ημέρες μετά δίπλα στους νεκρούς γονείς του!

Για δύο ημέρες, το αγοράκι ήταν στο ίδιο δωμάτιο, με τους νεκρούς γονείς του. Όταν οι συγγενείς και φίλοι δεν κατάφεραν για πολλές ώρες να επικοινωνήσουν με το ζευγάρι, τότε ειδοποίησαν την αστυνομία και ζήτησαν να γίνει έλεγχος. Οι αστυνομικοί βρήκαν το μικρό αγόρι σε καθεστώς απόλυτου τρόμου. Το παιδί δεν μπορούσε ούτε να κλάψει από το σοκ και αμέσως μεταφέρθηκε σε ειδικό χώρο και σε ειδικούς γιατρούς για ψυχολογική και σωματική εξέταση.

youweekly

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here