Ανακοίνωση Κέντρου Προστασίας Δασών και Φυσικού Περιβάλλοντος Βύρωνα

periagogis2

Το ΔΣ του Κέντρου Προστασίας Δασών και Φυσικού Περιβάλλοντος Βυρωνα Ομάδα Άμεσης Επέμβασης επί τη ευκαιρία της λήξης και τυπικά (σήμερα 1 Οκτωβρίου 2020) μιας ακόμα εξαιρετικά δύσκολης λόγω καιρικών συνθηκών (ανομβρία, υψηλές θερμοκρασίες-καύσωνες, χαμηλή υγρασία, πνέοντες άνεμοι) αντιπυρικής περιόδου , με χαρά ανακοινώνει ότι τόσο η εθελοντική Δασοπροστασία αλλά και η Ομάδα Αμεσης Επέμβασης του σωματείου μας αντιμετώπισαν επιτυχώς όλα τα συμβάντα που έλαβαν χώρα στον τομέα ευθύνης της ομάδας (και όχι μόνο) και αφορούσαν Δασικές, Αγροτικές και Αγροτοδασικές πυρκαγιές, συνδρομή σε αστικά συμβάντα.

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης η ομάδας μας ενεπλάκη σε 5 πυρκαγιές στον τομέα ευθύνης και σε 18 δασικές πυρκαγιές αν την περιφέρεια Αττικής.

Με τη σειρά μας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους εθελοντές μας για την ουσιαστική συνδρομή τους και τις πολυώρες βάρδιες και αυτή την αντιπυρική περίοδο ώστε να επιτευχθεί αυτό το αποτέλεσμα.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τις εθελοντικές ομάδες όπου χωρίς την συνδρομή την αυταπάρνηση και την άψογη συνεργασία τους δεν θα είχαμε αυτό το αποτέλεσμα .
Ευχαριστούμε τον δήμαρχο του Κο Γρηγόρη (Άκης) Κατωπόδη και το τμήμα πολιτικής προστασίας του Δήμου μας και ειδικότερα τον Κο Παναγιωτόπουλο Δημήτριο .
Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Υφυπουργό πολιτικής προστασίας Κο Χαρδαλιά Νικόλαο ,τον Γ.Γ.Π.Π Κο Βασίλειο Παπαγεωργίου. ,το Πυροσβεστικό Σώμα και ειδικότερα το διοικητη Κο Χρήστο Συμιακάκη αλλά και όλο το προσωπικό του 1ου Σταθμού Αθηνών, το Δασαρχείο Πεντέλης ,τον Σύνδεσμο Προστασίας Ανάπτυξης Υμηττού, την Περιφέρεια Αττικής , τις τοπικές επιχειρήσεις και όλους τους χορηγούς μας καθώς και τους ανώνυμους πολίτες που βοήθησαν με οποιονδήποτε τρόπο και από τον χώρο ευθύνης τους ο καθένας, στον εντοπισμό και την κατάσβεση των πυρκαγιών.

Βύρωνας 1 Οκτωβρίου 2020

Όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα!
Μπράβο σε όλους.
Για το ΔΣ
Ο Πρόεδρος Ο Γ.Γ.
Σαλαγιαννης Σ. Λαδόπουλος Μ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here