Ανακοινωση Χρήστου Γώγου: “ΥΠΟΚΛΙΣΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΘΡΑΣΣΟΥΣ”

0
301

ΥΠΟΚΛΙΣΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΘΡΑΣΣΟΥΣ

του Χρήστου Α. Γώγου

“Έχουν περάσει αρκετές μέρες από το κλείσιμο της κάλπης της 2ης Κυριακής. Δε θα σας κρύψω τη λύπη μου, δεν έχω λόγο να το κάνω άλλωστε. Το αποτέλεσμα δεν ήταν το αναμενόμενο. Δεν ήταν εκείνο που πίστευα όχι μόνο εγώ προσωπικά, αλλά οι χιλιάδες των συμπολιτών μας που πίστεψαν σε μένα, τους ανθρώπους της Παράταξής μου και το πρόγραμμά μας. Οφείλω σε όλους ένα τεράστιο ευχαριστώ για τη στήριξη!


Λάθη γίνανε. Λάθη που αποδείχτηκαν αρκετά ώστε αυτή η μάχη να έχει χαθεί πρός το παρόν έστω και για τόσες λίγες ψήφους.!!! Παρά τις ανακοινώσεις λοιπών παρατάξεων και παροτρύνσεων για δήθεν ¨ψήφο κατά συνείδηση¨, είναι ολοφάνερο προς τα που κατηύθυναν τους ψηφοφόρους τους. Είναι ολοφάνερο ότι έβαλαν διάφορα άλλα συμφέροντα (λόγω και του συστήματος της Απλής Αναλογικής) πάνω από εκείνο που θα έπρεπε να είναι το ένα και μοναδικό: ο και το μέλλον του!


Ωστόσο, άλλος κέρδισε…, εμάς αντιμετωπίζουν ως νικητές. Απόδειξη, η λάσπη που προσπαθεί να ρίξει στο όνομά μου, στον τρόπο που διεξήγαγα τον αγώνα μου, ακόμα και στον πρώην Δήμαρχο, τον Ν. Χαρδαλιά, η ¨νικήτρια¨ Παράταξη με τα γνωστά της φερέφωνα. Γνωστοί και μη εξαιρετέοι, άνθρωποι που διψούσαν για καρέκλα μπλεγμένοι σε ιστορίες ηθικών αποκλίσεων. Τους ευνόησε για μία ακόμη φορά το μεγάλο σαράκι της φυλής μας-ο διχασμός- να την αποκτήσουν και την εξαργύρωσαν κερδίζοντας θέσεις για εαυτούς, συζύγους και (κομματικούς) συντρόφους είτε στα Περιφερειακά, είτε στα βουλευτικά ψηφοδέλτια.


Η αλαζονεία τους έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Απόλυτα κατανοητό, βέβαια, όταν από το 4% (σε εθνικό και δημοτικό επίπεδο) βρίσκεσαι μέσα σε 6 χρόνια να κυβερνάς και να μετατρέπεσαι από τον αποκλειστικό πολιτικό χώρο των ¨διανοούμενων¨ (παλεύοντας ταυτόχρονα με τις εκάστοτε συνιστώσες που ξεπηδούσαν από δω κι από κει) σε κόμμα μαζικό. Σε κόμμα διαμαρτυρίας ουσιαστικά, εκμεταλλευόμενος την οργή του απλού κόσμου. Αλήθεια, κατάλαβαν ποτέ ότι ο Βύρωνας δεν είναι προτεκτοράτο όχι μόνο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., αλλά κανενός άλλου κόμματος; Έβαλαν ποτέ το Βυρωνιώτη και τα προβλήματά του πάνω από τα πολιτικά τους κόμπλεξ και τις προσωπικές τους φιλοδοξίες; Η εικόνα της Πόλης μας την τελευταία πενταετία μιλάει μόνη της. Ακόμα και σήμερα.

Δείτε τι γίνεται με το κολυμβητήριο και τα κλιματιστικά . Το έκλεισαν επ'αόριστον ,ουσιαστικά.. Είναι απερίγραπτοι. Οι ίδιοι που διαλαλούν πώς έχουν ταμειακό πλεόνασμα. Εμπρός λοιπόν ,δώστε το να αποκαταστήσετε την βλάβη. Ο φωτισμός τραγικός. Ο νέος ηλεκτρολόγος από μετάταξη έχει υψοφοβία έμαθα. Τί γίνετε; Εχετε νωπή εντολή θα μου πείτε!!!. ΟΧΙ ΔΕΝ έχετε.!!! Τούς μισούς τούς κοροιδέψατε για μία ακόμη φορά και τους υφαρπάξατε την ψήφο, αλλά οι άλλοι, ακριβώς μισοί, γιατί να υποφέρουν; Δεν μιλώ για όσους δεν ψήφησαν. Αυτοί πια δεν έχουν κανένα δικαίωμα διαμαρτυρίας.


Δεν έκρυψα ποτέ τον χώρο και το κόμμα στο οποίο ανήκω από τα φοιτητικά μου χρόνια. Είμαι περήφανος για όλα όσα έχει δώσει στην Πατρίδα μας αυτή η Παράταξη και τους αγώνες που έχει κάνει. Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο έπρεπε να υποκριθώ και να μην επιτρέψω σε Βουλευτές, στελέχη και απλά μέλη της Ν.Δ. να έρθουν στις συγκεντρώσεις μου. Το ψηφοδέλτιο της Νέας Εποχής, η ανθρωπογεωγραφία όλων όσων μας στήριξαν, η διαφάνεια (ιδεολογική και πραγματική) με την οποία πορευτήκαμε, απέδειξαν ότι δίπλα μας στάθηκαν άνθρωποι απ' όλο το δημοκρατικό τόξο. 


Προσπαθούν ακόμα να με λοιδορήσουν κατηγορώντας με για «ψεύτικα χαμόγελα και απέχθεια στις νέες ιδέες». Αν πιστεύουν ότι τα χαμόγελα δίνουν απαντήσεις στα καθημερινά προβλήματα του Βύρωνα, ας κάνουν πολιτική με αυτά. Με έργα πάλι…., δεν το είδαμε…. Το αν είμαι εγώ εκείνος που απεχθάνεται τις νέες ιδέες, μπορεί να φανεί στο πρόγραμμά μου. Νέες, φρέσκιες και ρεαλιστικές ιδέες, από νέους ανθρώπους που ασχολήθηκαν για πρώτη φορά με τα Κοινά και ελπίζουν να βάλλουν ένα λιθαράκι στο μέλλον της Πόλης μας. Όχι ένα ολόκληρο βιβλίο γεμάτο έργα ανύπαρκτα ή βιτρίνας και ευχολόγια. Επιπλέον, δεν τοποθέτησα εγώ στο ψηφοδέλτιό μου παιδιά του κομματικού σωλήνα μα, κυρίως, δε χρησιμοποίησα το πλέον ειδεχθές και ανήθικο λεξιλόγιο εναντίον των αντιπάλων μου. 


Τόλμησαν να με ειρωνευτούν επειδή θέλω τον Βύρωνα ασφαλή. Δεν τους αδικώ. Οι προστάτες των καταληψιών και των μπαχαλάκηδων, 
Είπαν, επίσης, ότι υποσχέθηκα θέσεις. Φρούδες ελπίδες σε ανθρώπους που έχουν πραγματική ανάγκη να εργαστούν, θυσιάζοντάς τους στον προεκλογικό βωμό της σκοπιμότητας, δεν έδωσα εγώ. Ούτε φυσικά θα το έκανα ποτέ. Η διαδρομή μου και μόνο στα δημοτικά δρώμενα το έχει αποδείξει. Το ψέμα σας το επιστρέφω γιατί ανήκει αποκλειστικά σε σας.


Τελικά που κρίθηκε το αποτέλεσμα της Β' Κυριακής; Στην άβυσσο της ψυχής του Βυρωνιώτη. Στο τραύμα που κουβαλά μέσα του από την Καταστροφή του 1922 και ξύπνησε ξαφνικά 97 χρόνια μετά. Σ' αυτή τη μυστική συνεννόηση που μας ξυπνά μνήμες Αντίστασης. Όλη αυτή η ψυχή ενώθηκε για να ψηφίσει τον Κατωπόδη και τους ημέτερους. Τόσο ποιητική απόδοση εκλογικού αποτελέσματος δεν έχω ξαναδεί…


Ας σοβαρευτούμε επιτέλους! Επαναλαμβάνω ότι έγιναν λάθη σημαντικά που μας κόστισαν. Θα έπρεπε να τα έχουμε δει νωρίτερα. Δυστυχώς, το ποτάμι δεν μπορεί να γυρίσει πίσω. Μολαταύτα, βγαίνω για μία ακόμη φορά μπροστά. Αναλαμβάνω την ευθύνη και συνεχίζω! Δε θα με καθαιρέσει κανείς τυχαίος και καιροσκόπος, παρά μόνο ο λαός του Βύρωνα. 
Η μάχη δεν έχει τελειώσει! Συνεχίζουμε!”

ΥΠΟΚΛΙΣΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΘΡΑΣΣΟΥΣ του Χρήστου Α. ΓώγουΈχουν περάσει αρκετές μέρες από το κλείσιμο της κάλπης της…

Gepostet von Στηρίζουμε Χρήστο Γώγο για Δήμαρχο Βύρωνα am Samstag, 29. Juni 2019

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here