Αναγγελία διαγραφής του Δημοτικού Συμβούλου Βασίλη Δεμπόνου από την παράταξη “Νέα Εποχή Βύρωνα “

periagogis1

Την πρόθεση του να διαγράψει από την παράταξη  “Νέα Εποχή Βύρωνα” τον δημοτικό σύμβουλο Βασίλη Δεμπόνο εξέφρασε ο επικεφαλής Χρήστος Γώγος στο τέλος του δημοτικού συμβουλίου.

Ο κύριος Δεμπόνος εδώ και αρκετές συνεδριάσεις είχε δείξει με τις τοποθετήσεις του, την διαφοροποίηση του από την γραμμή της παράταξης.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον κύριο Γώγο ήταν προφανώς η άρνηση του κύριου Δεμπόνου να υπερψηφίσει την κοινή πρόταση προϋπολογισμού που κατατέθηκε από την αντιπολίτευση και στηρίχθηκε και από την δημοτική αρχή.

Ο κύριος Δεμπόνος επικεφαλής του φόρουμ Έξυπνος αλλά και πρόεδρος της δημοτικής τοπικής οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Βύρωνα ,με τη βοήθεια της οποίας εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος ,τόνισε ότι μένει πιστός στις αρχές του και καταψηφίζει τον κοινό προϋπολογισμό που κατατέθηκε από τις 2 παρατάξεις της κεντροδεξιάς παρόλο που προέβλεπε μείωση των ανταποδοτικών τελών για τους επαγγελματίες της πόλης μας ειδικά σε μια εποχή που έχουν πληγεί τόσο βάναυσα από την πανδημία.

Τι εξηγήσεις θα δοθούν άραγε στους επαγγελματίες της πόλης μας όσον αφορά την μη στήριξη μιας πρότασης που μοναδικό σκοπό έχει την έστω και μικρή ελάφρυνση τους.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here