Άγιος Δημήτριος: Εξυπηρέτηση ευάλωτων ομάδων πληθυσμού κατά τη διάρκεια των περιοριστικών μέτρων

periagogis2
Συνεχίζοντας τη μάχη κατά της διασποράς του κορωνοϊού, ο Δήμος μας, είναι και πάλι παρών για όσο χρονικό διάστημα διαρκούν τα περιοριστικά μέτρα, στηρίζοντας στην πράξη τις ευάλωτες και ευπαθείς ομάδες της πόλης και συμβάλλοντας στην ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής.
 Στο πλαίσιο αυτό, η υποστήριξη των συμπολιτών μας που υπάγονται στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» και στα υπόλοιπα προγράμματα των Δομών Παροχής Βασικών Αγαθών (κοινωνικό συσσίτιο, κοινωνικό παντοπωλείο, κοινωνικό φαρμακείο), συνεχίζεται κανονικά.
 Επιπλέον, ευάλωτα άτομα ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, που δεν μπορούν ή δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν από το σπίτι τους, όπως ηλικιωμένοι, ΑμεΑ και άτομα πάσχοντα από χρόνιες ασθένειες και ως εκ τούτου ευάλωτα στον κορωνοϊό, καλώντας στο  15371, θα έχουν κάλυψη σε άμεσες ανάγκες που περιλαμβάνουν παράδοση τροφίμων και φαρμάκων ή άλλα επείγοντα ζητήματα σχετικά με τις δημοτικές υπηρεσίες (παραλαβή αιτήσεων, παράδοση πιστοποιητικών κ.λπ.).
Για να μην μείνει κανένας μόνος και καμία μόνη αυτές τις πολύ κρίσιμες ημέρες, και για να έχουν όλοι και όλες πρόσβαση στα βασικά αγαθά που αφορούν στη διατροφή και την υγεία τους .
Στο  15371 καλείτε από τις 7:00  το πρωί ως τις 8:00  το βράδυ, καθημερινά όλη την εβδομάδα .
 Είναι ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ, πολίτες που μπορούν να εξυπηρετούνται από τις οικογένειες ή άτομα του περιβάλλοντός τους να ΜΗΝ απευθύνονται στο 15371, ώστε να υπάρχει πλήρης κάλυψη στα άτομα που έχουν πραγματική ανάγκη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here