Κατέρρευσε κολώνα φωτισμού στην Κολοκοτρώνη πάνω σε σταθμευμένα αυτοκίνητα

0
292

Το μεσημέρι της Κυριακής στη συμβολή των οδών Κύπρου & Κολοκοτρώνη στον μια κολώνα φωτισμού του Δήμου κατέρρευσε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Για καλή τύχη όλων ,σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του , παρά το γεγονός ότι το συμβάν διαδραματίστηκε σε ώρα που αρκετός κόσμος κυκλοφορούσε στους δρόμους του Βύρωνα (και μάλιστα σε ένα αρκετά πολυσύχναστο σημείο) δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός.

Υπήρξαν μόνο υλικές ζημιές σε δυο ΙΧ αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα. Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία και με τη βοήθεια των περαστικών η κολώνα απομακρύνθηκε από τα αυτοκίνητα και το σημείο απομονώθηκε με αστυνομική κορδέλα.

Αυτόπτες μάρτυρες που βρέθηκαν μπροστά στο συμβάν είπαν ότι η κολώνα ήταν σκουριασμένη και σάπια στη βάση της και σίγουρα η δημοτική αρχή πρέπει να ελέγξει άμεσα όλες τις κολώνες φωτισμού που είναι της «ίδιας ηλικίας»

Να σημειωθεί ότι στη συμβολή των οδών Αγίας Σοφίας και Κύπρου υπάρχει επίσης κολώνα φωτισμού που γέρνει επικίνδυνα.Ελπίζουμε επιτέλους να κινητοποιηθεί ο δήμος γιατί είναι σίγουρο πλέον ότι κάποια στιγμή θα θρηνήσουμε θύματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here