Το Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» ξεκινά και πάλι να λειτουργεί

0
6

Ανοίγει ξανά τις πύλες του, από την Παρασκευή 0 Οκτωβρίου, το Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» προκειμένου να υποδεχτεί μικρούς και μεγάλους στον υπερσύγχρονο, φιλόξενο και ασφαλή χώρο του.

Στη «ΘΟΛΟ» Εικονικής Πραγματικότητας του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν διαδραστικές περιηγήσεις σε αρχαίες πόλεις και εμβληματικά μνημεία, καθώς και συναρπαστικές τρισδιάστατες ταινίες όπως οι «Αγία Σοφία, 1500 Χρόνια Ιστορίας», «Περιήγηση στην Αρχαία Ολυμπία», «Περιήγηση στην Αρχαία Μίλητο», «Διαδραστική Περιήγηση στην Αρχαία Αγορά των Αθηνών», «Διαδραστική Περιήγηση στην Ακρόπολη της Εποχής του Περικλή», «Τιτάνες στην Εποχή των Παγετώνων», «Δαρβίνος – Το Μυστήριο της Φύσης» και «Ταξίδι στον Κόσμο των Δεινοσαύρων».

Επίσης, το Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» παρουσιάζει τη διαδραστική και επιμορφωτική έκθεση Φυσικής «PLANET PHYSICS» στο πλαίσιο της οποίας τα παιδιά εξοικειώνονται τις Φυσικές Επιστήμες μέσα από διασκεδαστικά και πρωτότυπα πειράματα μέσα από 0 εντυπωσιακά εκθέματα εξοικειώνουν.

Μέτρα προστασίας

Το Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού, χάρη στην προηγμένη τεχνολογικά κατασκευή του, είναι εξοπλισμένο με ειδικό σύστημα νωπού αέρα. Το σύστημα αυτό, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, αντικαθιστά τον αέρα σε όλους τους χώρους με φρέσκο αέρα από το εξωτερικό περιβάλλον. Όλοι οι χώροι απολυμαίνονται συνεχώς, ενώ υπάρχει φροντίδα για την αυστηρή τήρηση της επιτρεπόμενης χωρητικότητας, δίνοντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες να περιηγηθούν με στον χώρο. Κατά την είσοδο του κοινού στον χώρο πραγματοποιείται θερμομέτρηση ενώ είναι απαραίτητη η χρήση προστατευτικής μάσκας σε όλους τους χώρους. Παράλληλα, το προσωπικό διασφαλίζει την τήρηση του επιτρεπόμενου αριθμού επισκεπτών αλλά των προβλεπόμενων αποστάσεων (1,5 μέτρο κατ’ ελάχιστον) σε όλους τους χώρους αναμονής.

protothema

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here